Pernute Verighete

Pernuta de verighete este un accesoriu special folosit in timpul ceremoniei de nunta pentru a tine verighetele in timp ce acestea sunt schimbate intre miri. Acesta este, de obicei, o perna mica si frumos decorata, folosita pentru a aduce verighetele mirilor in timpul ceremoniei. Perna de verighete poate fi confectionata dintr-o varietate de materiale, cum ar fi satin, dantela sau matase, si poate fi accesorizata cu detalii speciale. Aceasta poate fi, de asemenea, decorata intr-un mod special pentru a se potrivi cu tema sau culorile nuntii.

In timpul ceremoniei de nunta, pagubasul sau persoana responsabila cu verighetele va purta perna de verighete si va prezenta verighetele mirilor. Dupa schimbul de verighete, perna de verighete poate fi pastrata ca o amintire speciala a zilei nuntii si poate fi pastrata ca un obiect de colectie sau o amintire frumoasa a momentului special. Perna de verighete poate fi un accesoriu frumos si important in timpul ceremoniei de nunta, adaugand un sentiment special si o nota personalizata ceremoniei.

Fiecare detaliu care tine de aspectul nuntii trebuie luat in considerare, iar asta include si alegerea unor pernute pentru verighete, care joaca un rol important atat in fotografii, cat si in timpul ceremoniei. Pernutele pentru verighete reprezinta o alternativa la cutiile pentru verighete.

Pozele sunt 100% reale si ne apartin. Orice incercare de copiere si folosire in scopuri comerciale se pedepseste conform legislatiei în vigoare.
Pentru detalii si comenzi ne poti contacta la tel: 0725.494.282 [ valabil si pe whatsapp ] sau pe E-Mail: contact@rochiiversatile.ro

Afișez toate cele 7 rezultate

Shopping Cart
Scroll to Top