TERMENI SI CONDITII DE VANZARE-CUMPARARE

Bine ati venit la magazinul online RochiiVersatile.ro. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@rochiiversatile.ro.

1. Generalitati

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de www.RochiiVersatile.ro , apartinand SC Rochii Versatile SRL, identificata prin CUI 41469617, J40/10073/2019, Bucuresti, Romania.

TEL: 0725.494.282

1.1. Numita in continuare RochiiVersatile.ro, si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.RochiiVersatile.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de RochiiVersatile.ro, denumit in continuare client.

1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si este valabil doar pentru persoane fizice si nu juridice.

1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice.In cazul in care se doreste acest lucru,adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.

1.4. Toata corespondenta se poarta pe e-mail. Telefoanele nu se iau in considerare.

2. DEFINITII

2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos:

a. SITE / DOMENIU- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

b. CONTINUT – continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre RochiiVersatile.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al RochiiVersatile.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de RochiiVersatile.ro intr-o anumita perioada;

c. SERVICIU – serviciul de comert electronic desfasurat de RochiiVersatile.ro exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

d. UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre RochiiVersatile.ro si aceasta;

e. CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

f. CLIENT – Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre RochiiVersatile.ro si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de RochiiVersatile.ro si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI;

g. CONSUMATOR – orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale;

h. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;

i. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre RochiiVersatile.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea RochiiVersatile.ro cu referire la informatiile continute de acesta;

j. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre RochiiVersatile.ro catre Client indiferent de modalitatea de livrare;

k. CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre RochiiVersatile.ro si un client,persoana fizica , in cadrul sistemului de vanzare organizat de RochiiVersatile.ro, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

3. OBIECTUL CONTRACTULUI

3.1. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra.

3.2. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu RochiiVersatile.ro un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.

3.3. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai RochiiVersatile.ro

4. CONDITII GENERALE DE FOLOSIRE A SITE-ULUI/SERVICIULUI

4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.RochiiVersatile.ro.

4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

4.3. Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, RochiiVersatile.ro sau oricarui tert cu care RochiiVersatile.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

4.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de RochiiVersatile.ro prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea RochiiVersatile.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nici o garantie ulterioara din partea RochiiVersatile.ro.

4.4.2. RochiiVersatile.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment

4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si/sau 4.5, acesta poate sa contacteze RochiiVersatile.ro, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la RochiiVersatile.ro destinate acestui scop.

4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de RochiiVersatile.ro.

4.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de RochiiVersatile.ro si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, RochiiVersatile.ro va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.9. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

4.10. RochiiVersatile.ro nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

4.11. RochiiVersatile.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

4.12. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor.

4.13. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

5. Continutul

5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul RochiiVersatile.ro este proprietatea intelectuala a RochiiVersatile.ro.

5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de RochiiVersatile.ro, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului RochiiVersatile.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al RochiiVersatile.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al RochiiVersatile.ro.

5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre RochiiVersatile.ro si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea RochiiVersatile.ro cu referire la acel continut.

5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

5.5. In cazul in care RochiiVersatile.ro confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea RochiiVersatile.ro pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea RochiiVersatile.ro si/sau al unui angajat al RochiiVersatile.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

6. DATE DE CONTACT

6.1. RochiiVersatile.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite RochiiVersatile.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar pe fax si e-mail.

6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea RochiiVersatile.ro de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate RochiiVersatile.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si RochiiVersatile.ro, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea RochiiVersatile.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6.5. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

7. POLITICA DE VANZARE ONLINE

7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un cont, primind un nume de utilizator (Username) si stabilindu-si o parola.

7.3. Parola fiecarui Utilizator este confidentiala, netransmisibila iar utilizarea parolei de catre o alta persoana decat cea autorizata conduce la anularea accesului in pagina. Fiecare Utilizator este raspunzator de utilizarea inregistrarii sale.

7.4. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

7.5. Fiecare Utilizator va sesiza RochiiVersatile.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. RochiiVersatile.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

7.6. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de RochiiVersatile.ro, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu RochiiVersatile.ro un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine RochiiVersatile.ro sau partenerilor sai.

7.7. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale RochiiVersatile.ro.

7.8. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, fara notificare prealabila.

8. PRODUSELE COMERCIALIZATE DE RochiiVersatile.ro

8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.RochiiVersatile.ro sunt produse noi, in ambalajul RochiiVersatile.ro si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv RochiiVersatile.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a RochiiVersatile.ro sau in cazul in care intevin alte probleme care impiedica RochiiVersatile.ro sa onoreze comanda.

8.2. Preturile prezentate includ TVA (care la acest moment este de 24% din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti RochiiVersatile.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

8.4. RochiiVersatile.ro nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia RochiiVersatile.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

8.5. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

8.6. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.RochiiVersatile.ro NU vor fi livrate in ambalajele originale.

9. VALABILITATEA PRETURILOR SI A OFERTELOR SPECIALE/PROMOTIONALE

9.1. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

9.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

9.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

9.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

9.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

9.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

10. COMANDA ONLINE

10.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca RochiiVersatile.ro poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de RochiiVersatile.ro , in functie de scop/situatie:

10.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client;

10.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor;

10.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

10.4. RochiiVersatile.ro poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

10.4.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;

10.4.2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura RochiiVersatile.ro si/sau partenerilor acestuia.

10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care RochiiVersatile.ro informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

10.7. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 12.00 – 18.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 10.00 – 18.00, prin curier sau posta.

10.8. Comanda telefonica – Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al RochiiVersatile.ro. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

10.9 In cazul in care aveti o problema cu o comanda si nu pot fi rezolvata pe mail si doriti mai multe amanunte sau sa clarificati situatia sau doriti o sugestie,clarificare,indrumare va rog sa trimiteti mail la RochiiVersatile.rofashion@gmail.com sau tel

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

11.1. RochiiVersatile.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre RochiiVersatile.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre RochiiVersatile.ro nu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@RochiiVersatile.ro sau prin posta la adresa specificata pe site.

11.2. Informatiile furnizate catre RochiiVersatile.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. RochiiVersatile.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

11.3. RochiiVersatile.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere RochiiVersatile.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere RochiiVersatile.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere RochiiVersatile.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere RochiiVersatile.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa RochiiVersatile.rofashion@gmail.com sau prin posta, la adresa indicata pe site. Mai multe informatii despre protectia datelor personale sunt cuprinse in sectiunea “Protectia datelor”.

11.4. RochiiVersatile.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

11.5. RochiiVersatile.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale.

11.6. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

11.7. RochiiVersatile.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele RochiiVersatile.ro. Clientul sau Utilizatorul va informa RochiiVersatile.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

11.8. RochiiVersatile.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre RochiiVersatile.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

11.9. RochiiVersatile.ro nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca RochiiVersatile.ro nu va face publice datele respective.

11.10. RochiiVersatile.ro se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

11.11. RochiiVersatile.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

12. DREPTURI DE AUTOR

12.1. Intregul continut al Site-ului reprezinta proprietatea RochiiVersatile.ro, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

12.2. Accesul la Site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.

12.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site este detinut de RochiiVersatile.ro sau de partenerii sai.

12.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al RochiiVersatile.ro.

12.5. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea RochiiVersatile.ro sau a partenerilor sai.

12.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de RochiiVersatile.ro prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

12.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat de RochiiVersatile.ro, de catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail contact@RochiiVersatile.ro.

12.8. RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii RochiiVersatile.ro sau ale partenerilor sai.

13. LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

13.1. RochiiVersatile.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau altele asemenea.

13.2. RochiiVersatile.ro nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste Site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

13.3. RochiiVersatile.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

13.4. Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al RochiiVersatile.ro.

13.5. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al RochiiVersatile.ro, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de RochiiVersatile.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.

14.POLITICA DE RETUR

14.1 Clientul RochiiVersatile.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:

coletele prezinta deteriorari severe;
produsele au fost livrate / facturat gresit;
produsele prezinta defecte de fabricatie;
produsele au marimi eronat comandate de catre client;
consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.” Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: “… consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.”. Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.
14.2 Clientul se obliga sa notifice RochiiVersatile.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientul care a notificat RochiiVersatile.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile, in caz contrar, RochiiVersatile.ro considera cererea nefondata/invalida.

Returnarea produselor se face in mod OBLIGATORIU prin curier, fara taxe de transport si fara ramburs, in caz contrar cererea dumneavoastra va fi nefondata si nu va fi luata in considerare.

Clientul RochiiVersatile.ro nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit;
In cazul in care cererea de returnare si retunarea efectiva nu se realizaeaza in termenul de 14 zile, conform prevederilor de mai sus;
In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit);
Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice.
14.3 Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

14.4 Costurile de transport ale coletului de retur vor fi suportate de catre client.

Shopping Cart
Scroll to Top