Tavite Miri

Tava miresei este o traditie in cadrul careia domnisoarele de onoare sau mamele miresei aduc o tava plina cu cadouri si alte obiecte necesare pentru pregatirea miresei in ziua nuntii. Tava miresei este adesea decorata intr-un mod special pentru a se potrivi cu tema sau culorile nuntii si poate fi personalizata cu numele mirilor, data nuntii sau alte detalii speciale. In unele culturi sau tari, tava miresei este considerata un obicei important si este adusa de catre un membru al familiei sau de catre o persoana importanta in viata miresei. Traditia tavii miresei este un mod frumos de a adauga un sentiment special de anticipare și emotie in ziua nuntii si poate fi un moment minunat pentru a crea amintiri frumoase cu prietenii si familia apropiata.

Traditia tavii mirelui este similara cu tradiția tavii miresei, insa in acest caz, tava este pregatita pentru mire in ziua nuntii.

Traditia tavii mirilor poate fi o versiune combinata a traditiilor tavii miresei si tavii mirelui. In acest caz, tava este pregătita pentru ambii miri in ziua nuntii si poate contine obiecte utile pentru amandoi necesare pentru pregatirea lor inainte de ceremonie.

Tavitele pentru gatitul mirilor reprezinta un obicei stravechi in multe zone ale tarii. In prezent se folosesc mai mult ca si recuzita pentru sedintele foto.

Pozele sunt 100% reale si ne apartin. Orice incercare de copiere si folosire in scopuri comerciale se pedepseste conform legislatiei în vigoare.
Pentru detalii si comenzi ne poti contacta la tel: 0725.494.282 [ valabil si pe whatsapp ] sau pe E-Mail: contact@rochiiversatile.ro

Afișez toate cele 12 rezultate

Shopping Cart
Scroll to Top