MAGAZINUL ON-LINE WWW.ROCHIIVERSATILE.RO – ROCHII VERSATILE DOMNISOARE DE ONOARE – ROCHII DOMNISOARE DE ONOARE – ROCHITE DOMNISOARE DE ONOARE

www.RochiiVersatile.ro este un magazin online ce va ofera rochii versatile pentru domnisoarele de onoare dar si multe alte accesorii necesare unei nunti de vis.

Rochiile pentru domnisoarele de onoare sunt rochii purtate de fete sau femei la un eveniment, cum ar fi o nunta, care insotesc mireasa. Acestea sunt adesea alese in ton cu tema sau culorile evenimentului si pot fi de diferite stiluri, de la simple și elegante la mai elaborate si sexy. Unele mirese aleg sa le ofere domnisoarelor de onoare libertatea de a alege propria rochie, in timp ce altele prefera sa aleaga un model de rochie pentru toate domnisoarele. Este important ca toate rochiile sa fie alese cu atentie, pentru a se asigura ca toate domnisoarele de onoare arata frumos si armonios impreuna cu mireasa.

Rochiile versatile pentru domnisoare de onoare sunt acele rochii care pot fi imbracate la diferite ocazii si pot fi purtate in mod diferit pentru a se potrivi cu stilul unei persoane si cu ocazia respectiva. Acestea pot fi simple si elegante, precum o rochie neagra sau albastra, sau pot fi mai colorate si pline de personalitate.

Pe site-ul nostru gasiti 6 modele de rochite pentru domnisoare de onoare, disponibile in peste 50 de culori. Rochiile Versatile au marime universala, asta inseamna ca se potrivesc fara probleme de la marimea XS pana la marimea XL. Modele de rochite pentru domnisoare de onoare sunt urmatoarele: Rochii Versatile ClasiceRochii ElizaRochii Versatile GlossyRochii Versatile PandoraRochii Versatile Tulle.

In magazinul online www.RochiiVersatile.ro – Rochii Domnisoare de Onoare o sa gasiti si o varietate mare de accesorii pentru o nunta de vis, precum: 

Este important sa se tina cont de tema si culorile evenimentului atunci cand se aleg accesoriile pentru o nunta.

De asemenea venim si in ajutorul domnilor, fie ei miri, nasi sau simpli invitati la o nunta, cu o gama variata de accesorii. Chiar daca cautati doar un papion, sau doriti ceva mai deosebit precum un set format din papion, batista si butoni sau cravata, batista si butoni, pe site-ul nostru cu siguranta o sa gasiti tot ce aveti nevoie.

www.RochiiVersatile.ro este un magazin online ce se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Site-ul nostru poate fi solutia perfecta pentru miresele si domnisoarele de onoare ce doresc sa aiba o tinuta de vis pentru o ocazie speciala.

 

CONTACT:

Telefon0725.494.282

[de Luni pana Vineri intre orele 10.00-19.00]

E-mail: contact@rochiiversatile.ro

SC Rochii Versatile SRL

CUI 41469617
J40/10073/2019
Bucuresti, Romania

Shopping Cart
Scroll to Top