POLITICA DE RETUR

Clientul RochiiVersatile.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:

  • Coletele prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturat gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele au marimi eronat comandate de catre client;

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile calendaristice de la data facturarii – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

Clientul se obliga sa notifice RochiiVersatile.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientul care a notificat RochiiVersatile.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, RochiiVersatile.ro considera cererea nefondata/invalida.

Returnarea produselor se face in mod OBLIGATORIU prin curier, fara taxe de transport si fara ramburs, in caz contrar cererea dumneavoastra va fi nefondata si nu va fi luata in considerare.

Clientul RochiiVersatile.ro nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit
  • In cazul in care cererea de returnare si retunarea efectiva nu se realizaeaza in termenul de 14 zile, conform prevederilor de mai sus
  • In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit

In cazul in care produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri;

Conform OUG 34/2014 art. 9/1 RochiiVersatile.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice.

Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

Costurile de transport ale coletului de retur vor fi suportate de catre client.

Toate coletele care pleaca de la noi sunt ambalate in fata camerelor de luat vederi, drept urmare in cazul unei neintelegeri privind ambalarea sau continutul unui colet vom verifca cu atentie filmarea din momentul ambalarii coletului in cauza.
De asemenea, coletele primite retur se verifica in fata camerelor de luat vederi, de aceea ne rezervam dreptul de a refuza produsele neconforme.


Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati la nr de tel: 0725.494.282 sau pe emai la contact@rochiiversatile.ro

Shopping Cart
Scroll to Top